Sunday, August 9, 2015

zauj mana kamu ha?

this few days i keep thingking about looking for zauj hahaha. what kind of zauj i want, how he will treat my parent, my family. blurrrgghhh...actually im not into it..not really. this is surrounding pressure..my friends getting married, my parent ask me wether i have any special boyfriend, all makcik2 asking me sudah kerja, kena kawen..pffftt. aku yang belum ready nak kawen terus pikir2 mana aku nak cari jodoh. this isnt good at all. do they know that they are giving me pressure here. *hard breathing

frankly i think im not even ready for that yet. im 24...not into andartu space. my friends married doenst give me sign that i also have to find my zauj.  when i said i want to enjoy my life, they was like u know zura marriage is the happiest thing that could happen to you. when you get married you will like, kenapa aku tak kawen awal2 hurmmmm...and i was like kalau aku kawen aku tak bole bangun lambat, kena masak bagi laki makan selalu, tak boleh selekeh2, kena cantik2 selalu, kena mintak kebenaran untuk semua benda, tak boleh lepak kawan, tak bole slept over bersepah2. have to tolerate with someone yang even aku tak kenal langsung...that is sooo much pengorbanan...and he will do the same too..i wish. sabo je la. 

keep thinking and praying :)


awak yang jumpa jodoh macam magical gitu, tahniah sebab semalam dah risik. like you said find someone yang sayang kita lebih, then youll be happy. aku dok harap ada orang dok stalk aku dalam diam, diam2 simpan sayang untuk aku sampai melimpah2 hingga tunggu masa nak jumpa parent aku. ehem. haha. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blog Template by Delicious Design Studio